ERZİNCAN / KEMALİYE - Eğin İstiklal Ortaokulu

Eyl

Okulumuz öğrencilerini ziyarete gelerek öğrencilerimizi mutlu edip etkinliler yaparak eğlendiren, Damla Erzincan Gönüllülerine teşekkür ederiz.

Eyl

KEMAV tarafından okulumuz öğrencilerine hediye ajanda dağıtımı gerçekleşti. Yeni eğitim öğretim yılımızı tebrik eden KEMAV'a teşekkür ederiz

May

Kemaliye İlçe Müftülüğü ile ortaklaşa hazırlanan ortaokullar arası erkek öğrencilerin katıldığı "Ezan Okuma" yarışması ve ortaokullar arası kız öğrencilerin katıldığı "Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma" yarışması Tahta Cami'de yapıldı.Yarışmada başarılı olan öğrenciler ödüllendirildi.

May

Kemaliye İmam Hatip Ortaokulu ve Eğin İstiklal Ortaokulu tarafından planlanan Erzincan Liseleri Tanıtım Gezisi, öğretmenlerimiz Murat BİRİŞİK ve Feyzanur KESER rehberliğinde gerçekleştirildi.Öğrencilerimiz 15 Temmuz Şehitleri Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu, TOBB Binali Yıldırım Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu,Erzincan Sosyal Bilimler Lisesi ,Erzincan Spor Lisesi ve Erzincan Fen Lisesini ziyaret ederek okullar hakkında bilgi edindiler.LGS sınavı öncesi yapılan gezi öğrencilerin moral ve motivasyonunu artırdı.

May

Okulumuz ve Kemaliye İmam Hatip Ortaokulu'nun ortaklaşa düzenlediği bahar şenliği  halı sahada yapıldı.Okul aile birliğinin organize ettiği kermes büyük ilgi gördü.Şenliğimizde yapılan yarışmalarda kazanan öğrencilere Kaymakamımız İlhan KAYATÜRK ve diğer protokol üyeleri tarafından hediyeleri verildi.Şenlik coşkuyla kutlandı.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Programı Atatürk Kültür Merkezinde yapıldı.Yapılan resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında başarılı olan öğrencilere ödülleri Sayın Kaymakamımız İlhan KAYATÜRK ve Belediye Başkanımız Mehmet KARAMAN tarafından verildi.

Mrt

14 Mart Pi Günü Etkinlikleri kapsamında okulumuzda pasta yarışması yapıldı.İlk üçe giren öğrencilerimize ödülleri verildi.Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Şbt

2022-2023 Eğitim Öğretim yılının 1. dönemini tamamladık. Tatilde okumaları için Tübitak Bilim Çocuk dergisleri dağıttık. Öğrencilerimize güzel bir sömestr tatili diliyoruz.

Şbt

Eğin İstiklal Ortaokulu ve Kemaliye İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri arasında yapılan Efendimiz'im Hayatı kitap okuma yarışmasının 2. Turu Kahoot uygulamasından yapıldı. İlk 3'e giren ögrencilerimize ödülleri verildi. Ögrencilerimizin başarılarının devamını dileriz.

Ara

Okulumuz 8. Sınıf öğrencileriyleKemaliye Adliyesine gezi düzenlendi. Kemaliye Savcımız Sayın Derya BÜLBÜL'ün eşliğinde hakimlik, savcılık ve avukatlığa dair bilgilendirme yapıldı. Öğrencilerimizin bu mesleklere dair merak ettikleri sorular cevaplandı.Sayın Savcımız Derya BÜLBÜL'e teşekkürlerimizi sunarız.